tisdag 24 mars 2009

Raggmunkar på mitt vis



Efter ännu en hård dag på jobbet kom man då
äntligen hem till köket för dagens matlagning.
Det var bara till att börja skala potatisen och köra i
matberedaren.
När jag var barn fick man gå till farmor för att
äta raggmunkar. Men hos henne fick man riva
potatisen för hand, annars blev det inte bra
enligt henne.



och här var en bild på kocken i
dagensoutfitt


Idag blev det inget vin till maten(illa planerat)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tycker det slabbas i köket. Vad säger Anette om det?

Dagens rätt sa...

Det ska slabbas när man lagar mat, det blir bättre då. Anette brukar hålla sig undan från köket när jag håller på. (hon kommer efter med wettexen)

Axel

Unknown sa...

jag gillar dagens outfit. den ljust blå tonen på t-tröjan gör sig fint mot den läckert gula bunken. ett plus för passformen, den smiter åt på rätt ställen, men lämnar ändå lite åt fantasin...

Anonym sa...

Tänk vilken lyx hon har Anette, som har en karl som lägger ner arbete på att laga så god mat. För att få lite mer finess och stil på din blogg borde du nämna något om vinet. Att du bara dricker vin till maten avslöjar annars din okultiverade sida. Kram C