söndag 23 augusti 2009

Kebablördag med surströmming.


Igår blev det kebab till middag. Viktigt är att
man hissar flaggan.

Ser väl gott ut med dessa saker? Rå lök, stekt
lök, mandelpotatis och strömming.

Bara till att rulla ihop och äta, och sen vill frun
inte vara närheten av mig.

Axel

4 kommentarer:

Ida sa...

aha.. där har jag inte varit. visst är det från Höganäs som skålarna och vissa glas kommer ifrån?

här blir det också strömming ikväll! =)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Strömming heter det väl norr om Kalmarsund och sill söder om. För en skåning skulle denna rätt egentligen heta sursill. Eller?
Men flaggan är fin och övrig mat var förstås god som vanligt och äten i trevligt sällskap,
tack!
E

Berith sa...

Ojjj snålvatnet rinner till ;))
Surstömming kan jag äta hur ofta som helst..snygg flagga ! =)

Ha en bra start å veckan !
Kram =)

Anonym sa...

Snygg flagga... Jo, jag tackar!

J